Welkom bij Stelvio Motorreizen. De Stichting Stelvio Motorreizen is in 2010 opgericht door twee ervaren motorrijders; Peter Oldenburg en Piet Leijen. Sindsdien organiseren zij motorreizen voor andere motor liefhebbers. Of je nu kiest voor het gemak van een groepsreis of liever individueel op pad gaat, voor beide opties kan je bij Stelvio Motorreizen terecht.

Individuele reizen 2024
Naast de groepsreizen heeft Stelvio Motorreizen een groot aanbod aan individuele motorreizen. Ontdek samen met jouw eigen reispartner(s) onze voordelige, prachtige reis naar de Pyreneeën, of de populaire reizen naar Karinthië (Oostenrijk) en de Franse Alpen. Ook de Passo dello Stelvio “Koning van de Alpen” in Italië mag natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Voor een vakantie wat dichter bij huis raden we Duitsland of Luxemburg  aan.

Groepsreizen 2024
In 2024 staan er vier groepsreizen op ons programma. Zoals ieder jaar trappen we het seizoen af met een groepsreis (lang weekend). Dit jaar naar de Moezelstreek in Duitsland. In juni verkennen we per motor het mooie Schotland, in september naar de hoogtepunten in de Pyreneeën. Om ten slotte het seizoen te eindigen met onze jaarlijkse reis naar Luxemburg.
De groepsreizen van Stelvio Motorreizen hebben reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Tijdens al onze reizen hanteren wij het motto “(bijna) alles mag, niets moet” zodat  een eigen invulling gegeven kan worden aan de wijze hoe je jouw vakantie bij Stelvio Motorreizen door wil brengen.

Goed voorbereid op weg
Ruim voor de vertrekdatum ontvang je van ons de routes in een gpx bestand met een track(spoor). Routes kunnen naar jouw wensen worden aangepast. Startpunt is een opgegeven adres of verzamelpunt.

Wij hebben veel tevreden klanten die nog een keer een motorreis bij ons boeken.