De Stichting Stelvio Motorreizen is in 2010 opgericht door enthousiaste motorrijders die hun ervaringen gebruiken om andere motorrijders een geweldige motorvakantie te bieden. Wij hebben veel tevreden klanten die nog een keer een motorreis bij ons boeken. Een motorreis met de mogelijkheid om net over de grens van Oostenrijk en Zwitserland in Italië de “Koning van de Alpen” de Passo dello Stelvio met de motor te rijden, mag bij Stelvio Motorreizen niet ontbreken.

Wij hebben een goedkope, prachtige, populaire reis naar de Pyreneeën met een hotel in Spanje en een hotel aan de kant van Frankrijk. Zo kan je alle toppers in de Pyreneeën berijden. De motorreis naar Karinthië (Oostenrijk) is, evenals de zeer gewaarde reis naar het drielandenpunt (Italië, Oostenrijk en Zwitserland) en de reis naar de Franse Alpen Cols een aanrader voor de langere vakantie.

Voor de vakantie wat dichter bij huis hebben wij reizen in Duitsland. Deze zijn uitermate geschikt voor een lang weekend en gaan naar de Eifel, Harz, Moezelstreek, Sauerland en het Weserbergland. Luxemburg raden wij aan door zijn goede wegen, verrassend mooie slinger weggetjes langs rivieren en door mooie dorpjes.

Nieuw in ons programma is de groepsreis naar de Moezelstreek en de groepsreis naar het mooiste deel van Noorwegen. De groepsreizen gaan door in 2019.

De groepsreizen van Stelvio Motorreizen hebben reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Tijdens al onze reizen hanteren wij het motto “(bijna) alles mag, niets moet” zodat u mede een eigen invulling kunt geven aan de wijze hoe u uw vakantie bij Stelvio Motorreizen door wil brengen.

Het hele motorseizoen zijn de reizen individueel met je eigen reispartners, motorclub etc. te boeken. Routes kunnen naar uw wensen worden aangepast.

Wil u een exclusieve motorvakantie in Europa met begeleiding dan kunnen wij dat regelen.

Mooie routes in combinatie met een goed hotel zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De routes worden door Stelvio Motorreizen aangeboden in een gpx bestand met een track(spoor). Op verzoek sturen wij gdb bestanden of zetten we de route om in een itn bestand voor de TomTom.