Bij de groepsreizen van Stelvio Motorreizen is er de reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning.
Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Bekijk het dagprogramma met arrangement en aanmeldformulier door onderstaande link aan te klikken.

Groepsreis naar de Moezelstreek (€ 395,- 5 dagen). Van 23 mei t/m 27 mei 2024(volgeboekt)

Van donderdag 23 mei t/m maandag 27 mei. Voor de motorrijders zijn er in de Moezelstreek vele mooie stuurwegen. Het is een prachtige streek met kronkelige wegen op steile rivieroevers, bossen, mooie panorama’s, prachtige steden met vakwerkhuizen, kloosters en kastelen. We toeren door de Moezelstreek maar maken uitstapjes door de Eifel, Natuurpark Westerwald en door het middelgebergte van de Taunus en de Hunsrück.

Groepsreis naar het mooie Schotland(€ 1.095,- 11 dagen). Van 13 juni t/m 23 juni 2024(volgeboekt).

Van donderdag 13 juni t/m zondag 23 juni. Motorreis naar Schotland. De reis gaat over een groot deel van de North Coast 500. Dit is een schilderachtige route van 516 mijl rond de noordkust van Schotland. Maar ook o.a. de Noordelijke Hooglanden, Grampian Mountains, Glen Coe en de  schiereilanden Skye en Kintyre komen ruim aan bod.

Groepsreis naar de Pyreneeën(€ 895,- 12 dagen). Van 4 september t/m 15 september 2024(éénpersoonskamer beschikbaar).

Van woensdag 4 september t/m zondag 15 september. Motorreis naar de Pyreneeën. De Pyreneeën zijn een bergmassief gelegen op de grens tussen Spanje en Frankrijk. Eerst 4 nachten naar de Spaanse kant met natuurpark Sierra del Cadi en mooie dorpjes en o.a. de Coll de Boixols en de Coll de Jou. Maar ook Andorra doen we aan voordat we naar de Franse kant gaan voor 3 nachten en o.a. de Col du Tourmalet, Col d’Aspin en de Col de Peyresourde aan doen.

Groepsreis naar Luxemburg (€ 235,-  4 dagen). Van 27 t/m 30 september 2024

Van vrijdag 27 september t/m maandag 30 september. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Nieuwe routes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.