Bij de groepsreizen van Stelvio Motorreizen is er de reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Bekijk ons dagprogramma met arrangement door op onderstaande link te klikken voor de groepsreizen van 2020.

Groepsreis naar Duitsland het Weserbergland (€355,- 5 dagen). Geannuleerd vanwege Corona maatregelen. Nieuwe reis van 3 tot 7 juni 2021

Van vrijdag 15 mei t/m dinsdag 19 mei. Het Weserbergland is een heuvelland rond de rivier de Weser met veel historische vakwerksteden. Een uitstapje naar de Harz staat ook op het programma.

Groepsreis naar het mooie Schotland (€975,- 11 dagen). Geannuleerd vanwege Corona maatregelen.

Van donderdag 11 juni t/m zondag 21 juni. Een motorreis naar Schotland met veel van de mooiste wegen en plaatsen. Speyside, Highlands, North Coast 500, Westkust, Applecross, Skye, Glen Coe, Trossachs en nog veel meer.

Nieuwe reis: Groepsreis naar de Harz (€355,- 5 dagen)

Van vrijdag 17 juli t/m dinsdag 21 juli. De Harz in het noordelijkste middelgebergte van Duitsland is zeer geschikt voor een motorreis. In de Harz vindt je prachtige vakwerkstadjes zoals Stolberg, afwisselende berglandschappen met dichte bossen, stuwmeren, heldere bergbeken en watervallen.

Groepsreis naar Slovenië, Bosnië-Herzegovina en Kroatië (€675,- 10 dagen)

Van zaterdag 29 augustus t/m maandag 7 september. In Kroatië en Bosnië-Herzegovina beschikken de steden over eeuwenoude oude Turkse wijken maar je vindt er ook Orthodoxe kloosters en katholieke kerken, naast Communistische torenflats. Kroatië heeft ook mediterrane invloedsferen van met name Venetië.

Groepsreis naar Luxemburg (€225,- 4 dagen).

Van vrijdag 25 september t/m maandag 28 september. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Nieuwe routes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.