Bij de groepsreizen van Stelvio Motorreizen is er de reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Bekijk ons dagprogramma met arrangement door op onderstaande link te klikken voor de groepsreizen van 2020.

Groepsreis naar Duitsland het Weserbergland (€355,- 5 dagen). Geannuleerd vanwege Corona maatregelen.

Van vrijdag 15 mei t/m dinsdag 19 mei. Het Weserbergland is een heuvelland rond de rivier de Weser met veel historische vakwerksteden. Een uitstapje naar de Harz staat ook op het programma.

Groepsreis naar het mooie Schotland (€975,- 11 dagen) volgeboekt

Van donderdag 11 juni t/m zondag 21 juni. Een motorreis naar Schotland met veel van de mooiste wegen en plaatsen. Speyside, Highlands, North Coast 500, Westkust, Applecross, Skye, Glen Coe, Trossachs en nog veel meer.

Groepsreis naar Slovenië, Bosnië-Herzegovina en Kroatië (€1.075,- 12 dagen) volgeboekt

Van vrijdag 28 augustus t/m dinsdag 8 september. In Kroatië en Bosnië-Herzegovina beschikken de steden over eeuwenoude oude Turkse wijken maar je vindt er ook Orthodoxe kloosters en katholieke kerken, naast Communistische torenflats. Kroatië heeft ook mediterrane invloedsferen van met name Venetië. Prijs inclusief nachttrein. Ook zonder nachttrein te boeken.

Groepsreis naar Luxemburg (€225,- 4 dagen).

Van vrijdag 25 september t/m maandag 28 september. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Nieuwe routes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.