Bij de groepsreizen van Stelvio Motorreizen is er de reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Bekijk ons dagprogramma met arrangement.

Groepsreis naar Duitsland de Moezelstreek (€325,- 5 dagen).

Van vrijdag 17 mei t/m dinsdag 21 mei. De mooiste wegen langs de Moezel maar ook de Eifel, Naturpark Westerwald en het gebergte van de Taunus en Hunsrück komen in de routes voor. 

Groepsreis naar het mooiste deel van Noorwegen (€1.450,- 13 dagen)Volgeboekt.

Van donderdag 13 juni t/m dinsdag 25 juni. Het ruige zuidwesten van Noorwegen met alles wat Noorwegen zo bijzonder maakt, hebben we uitgekozen voor deze speciale groepsreis. Met zijn uitgestrekte hoogvlaktes, bergmeren, watervallen, bergen en diep uitgesneden fjorden, een aparte belevenis.

Groepsreis naar Frankrijk de Franse Alpen (€795,- 10 dagen)Volgeboekt.

Van vrijdag 30 augustus t/m zondag 8 september. Voor wie graag eens met de motor over de mooiste Alpen Cols in Frankrijk wil rijden. Het hotel is zo gelegen dat we de indrukwekkende cols uit de Route des Grandes Alpes kunnen rijden. Mooie route  terug door de Jura en Vogezen.

Groepsreis naar Luxemburg (€225,- 4 dagen). 

Van vrijdag 27 september t/m maandag 30 september. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.