Bij de groepsreizen van Stelvio Motorreizen is er de reisbegeleiding voor vragen en ondersteuning.
Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis. Gaan de reizen niet door vanwege covid maatregelen dan krijg je de betaalde reissom terug.

Groepsreis naar het Zwarte Woud (€ 445,- 6 dagen). Van 31 mei t/m 5 juni 2023

Van woensdag 31 mei t/m maandag 5 juni. Voor de motorrijders zijn er in het Zwarte Woud vele stuurwegen, inclusief prachtige haarspeldbochten. Wegen die het ene panorama met het andere verbinden en met vele leuke dorpjes en terrasjes. In 2 dagen rijden we heen en in 2 dagen terug via een mooie route door het noorden van het Zwarte Woud, de Vogezen, Hunsrück, Moezeldal en Eifel.

Groepsreis naar het mooie Wales, het Peak District en het Lake District (€ 1.350,- 11 dagen). Van 15 t/m 25 juni 2023 laatste plaats beschikbaar. Unieke reis door 4 nationale parken.

Van donderdag 15 juni t/m zondag 25 juni. Motorreis naar Wales, Peak District en het Lake District. Wales is grotendeels een bergachtig gebied. Het hoogste punt van Wales is de Snowdon met 1085 meter. Wales wordt vaak bezocht om zijn mooie landschappen met groen heuvels, vergezichten en mijnen. In het noorden ligt het Snowdonia National Park en in het zuiden het Brecon Beacons National Park met de  Black Mountains. De Nationale Parken Peak District en het Lake District met zijn 16 meren, zijn met mooie rondritten, in deze Engeland tour opgenomen. Overtocht via Hoek van Holland naar Harwich.

Groepsreis naar de Franse Alpen (€ 945,- 10 dagen). Van 1 t/m 10 september 2023(volgeboekt)

Van vrijdag 1 september t/m zondag 10 september 2023. Een motorreis voor wie graag eens met de motor over de mooiste Alpen Cols in Frankrijk wil rijden. Het hotel is zo gelegen dat we de indrukwekkende cols uit de Route des Grandes Alpes kunnen rijden. Een kleine greep uit het programma zijn de Col de la Bonette met een hoogte van 2.802 meter de hoogste berijdbare verharde weg in Europa, Col de Vars, de Col d’Izoard, Col du Galibier, Alpe d’Huez en de Col de la Madeleine.

Groepsreis naar Luxemburg (€ 235,-  4 dagen). Van 22 t/m 25 september 2023(volgeboekt)

Van vrijdag 22 september t/m maandag 25 september. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Nieuwe routes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.