De groepsreizen van Stelvio Motorreizen hebben 2 reisbegeleiders voor vragen en ondersteuning. Er wordt individueel gereden (of in kleine groepjes die zich spontaan vormen). Uitslapen of iets anders ondernemen kan natuurlijk ook. Na de rit staan je enthousiaste medereizigers garant voor extra gezelligheid tijdens de reis.

Groepsreis naar de Harz (€ 335,- 5 dagen).

Van vrijdag 20 april tot dinsdag 24 april. De Harz in het noordelijkste middelgebergte van Duitsland is zeer geschikt voor een motorreis. 3 sterren hotel met zwembad en wellness.

Groepsreis naar Ierland (€ 1.175,- 12 dagen). Volgeboekt

Van donderdag 14 juni tot maandag 25 juni. Ierland heeft fantastische kustwegen. In Ierland rijden we een groot deel van de kustweg Wild Atlantic Way. Noord Ierland heeft de Antrim Coast Road. één van de mooiste kustwegen in Europa. Er is tijd om Belfast te bekijken en tussen de boottochten in, door Engeland en Schotland, ook een prachtige route.

Groepsreis naar de Pyreneeën (€ 625,- 11 dagen). Volgeboekt.

Van donderdag 30 augustus tot zondag 9 september. Hotel aan de Spaanse kant en een hotel aan de Franse kant zodat we de mooiste wegen en passen aan beide kanten kunnen rijden.

Groepsreis naar Luxemburg (€ 215,- 4 dagen). Nog plaats.

Van vrijdag 28 september tot maandag 1 oktober. Luxemburg heeft veel te bieden met o.a. goed onderhouden slinger weggetjes en mooie dorpjes. Aan het eind van de zomer nog een gezellig weekend weg.

Groepsreis naar Marokko op off-road motoren (€ 645,- 5 dagen). Nog plaats.

Vertrek op donderdag 18 of vrijdag 19 oktober met 7 motoren onder begeleiding van ervaren Nederlandse reisbegeleider naar het Atlas gebergte in Marokko. Start plaats is het verbazingwekkende Marrakech met zijn levendige plein en nauwe straatjes. Inclusief gebruik van off-road motoren.